Tuesday, March 27, 2012

Majlis Solat Hajat Ini Perlu Ditukar Kepada Majlis Solat Taubat

Agak lama kami mendiamkan diri bukan bermakna kami hilang . Kami tak hilang cuma tidak bersiaran di laman ini kerana banyak tugas-tugas khusus yang kami laksanakan, terutamanya dalam hal mengumpul maklumat tentang PAS Kelantan. Pilihanraya hampir tiba, kini kami kembali.

Untuk permulaan hari ini kami hendak tunjukan kepada anda semua bagaimana kebangsatan PAS yang terus menerus menggunakan agama untuk meraih undi. 


Bandar Kota Bharu kini dipenuhi dengan poster-poster yang memaparkan satu majlis solat hajat bersama Nik Aziz, Anwar Ibrahim , Mat Sabu dan Tang Seng Giaw (DAP) akan diadakan di Padang Perdana pada 30.3.2012.

Sejak bila Tang Seng Giaw peluk islam yang membolehkan beliau bersolat hajat ? 

Majlis tersebut tidak sepatutnya dijadikan majlis solat hajat, ia patut dijadikan majlis solat taubat. Ini kerana semua pemimpin yang terlibat dalam majlis itu adalah mereka-mereka yang munafik.

Mat Sabu pernah menuduh Anwar seorang peliwat dan di bumi Kelantan juga Mat Sabu menggelarnya 'Anwar Ibrahim Al Juburi'. Sehingga ke hari ini pun Mat Sabu tidak pernah menarik balik gelaran itu atau memohon maaf kepada Anwar. 

Demi kerana politik, hari ini seorang penentang peliwat sanggup berkongsi majlis untuk bersolat hajat dengan seorang peliwat. Itulah yang dikatakan munafik.

Kemunafikan Nik Aziz tidak perlu diceritakan lagi. Semua orang tahu dari muda sampai ke tua beliau akan menggunakan apa sahaja berkenaan dengan islam untuk kepentingan politiknya serta Pas.

Maka amat sesuailah sekali jika majlis solat hajat yang dirancang itu ditukar ke majlis solat taubat.

1 comment:

Anonymous said...

Nampak benar le tak pernah solat hajat. Sebelum solat hajat, buat solat taubat